O nama

Sa vama od 1993.

Preduzeće „Alprom“ doo Užice, osnovano 1993. godine i od tada uspešno posluje zahvaljujući jasno postavljenim ciljevima i odgovornom pristupu. Naše opredeljenje za rad sa obojenim metalima je u skladu sa savremenim načinom življenja, shodno tome nastao je i naš proizvodni pogon koji je spreman da odgovori zahtevima svojih kupaca.

Kroz našu profesionalnu i radnu motivisanost, želimo da obezbedimo adekvatnu dobit pružajući tržištu i našim korisnicima usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta.

U sprovođenju politike kvaliteta  očekujemo saradnju i razvijanje dobrih poslovnih odnosa sa korisnicima naših proizvoda i usluga.

Shodno odlučnosti da svojim klijentima ponudimo kvalitetan proizvod od 2015. godine posedujemo i sertifikat ISO 9001:2015 što je garancija kvaliteta.

Preduzeće „Alprom“ doo osnovao je Vidoje Poznanović. Na početku je to bilo malo preduzeće koje je funkcionisalo u nekoliko kvadrata, da bi razvojem i jasnim ciljevima 1996. godine zakupili proizvodni i magacinski prostor od Prvog partizana i time kreće naš razvojni put.

2006. godine „Alprom“ doo prelazi u svoje novoizgrađene prostorije koje se nalaze na Beloj Zemlji i iz ovog prostora danas naši proizvodi putuju širom Srbije i zemlje bivše Jugoslavije.

Naš asortiman obuhvata obradu obojenih metala i proizvodnju koja je danas sastavni deo svakog građevinskog objekta.

Vizija preuzeća

Razumevanjem potreba i očekivanja naših korisnika proizvoda i sluga, stalnim poboljšanjem kvaliteta naših proizvoda a poštujući standarde, zakone i propise iz naše delatnosti, istrajno insistiramo na poboljšanju pozicije preduzeća “Alprom” doo na tržištu. Podstičemo svoje zaposlene da svoj posao urade dobro i kvalitetno prvi put, svaki put i na vreme, i da teže usavršavanju.

Proizvodni program

  • Profilisani trapezasti limovi
  • Ravni limovi
  • Aluminijumska lamperija
  • Sve vrste opšivki za spoljašnje i unutrašnje oblaganje
  • Olučni sistemi
  • Limarska galanterija
  • Liveni kablovski priključni ormani (KPO ormani)

Proizvodi

U cilju poboljšanja komunikacije sa svojim kupcima, stojimo Vam na raspolaganju svaki radni dan od 7 do 15h.

Za sva Vaša pitanja pozovite nas

031/570-022